mandag den 22. juli 2013

Fibonacci Retracement - simpel forklaring


 Fibonacci retracement er en af ​​de mest almindeligt anvendte pris projektion af de tilgængelige Fibonacci pris projektion formler.

Hvad er en Fibonacci retracement og hvordan fungerer det gælde?

Simpelthen sat, Fibonacci retracement er en matematisk formel, der er anvendt til prisen på et instrument til at producere fremtidens prisniveau, at markedet forventes at reagere på. Denne forventede reaktion er for priserne til at standse sin nuværende tendens retning og vende.

Jeg har skrevet andre artikler, der beskriver den nøjagtige og mere omfattende beregning og anvendelse af Fibonacci retracement og du kan finde dem offentliggjort på denne hjemmeside. Men i denne artikel vil jeg fremhæve et vigtigt supplement til mine tidligere artikler. De mest almindelige Fibonacci nøgletal, der anvendes i Fibonacci retrecment er 23%, 38,2%, 50% og 62,8%, men de fleste forhandlere ikke indser, at der er to ekstra nøgletal, der spiller en vigtig regel i markedet, og de er 78,9% og 89% . Teoretisk set kan markedet vende op til 100% af den forrige træk før retracement ugyldig og en omvendt i store trend er udløst, men i praksis på markedet er mere sandsynligt at revers til 79% og 89%, når den trænger ind i 62,8% . Så gør holde dette tankerne, næste gang du anvender Fibonacci retracement.

Den korrekte måde at bruge Fibonacci retracement er at anvende den matematiske formel, efter at markedet er blevet trend for en bestemt periode og viser tegn på tendensen svaghed, og derfor skal du anvende formlen til at bestemme omfanget, at markedet vil vende til før du fortsætter forudgående tendens.

Typisk nogle type af en oscillerende indikator anvendes i forbindelse med Fibonacci retracement niveauer for at bekræfte tilbageførsel. Stokastik og MACD gøre gode kandidater til supplerende oscillerende indikatorer, men retracement niveauer selv fortælle dig en hel del på det momentum bag den oprindelige tendens og den forventede omfang af tilbageførslen.

For eksempel har en tendens stærke tendenser til at spore meget lidt og derfor bør man forvente en lavvandet retracement til enten 23% eller 38,2% niveau omvendt, hvis tendensen retraces til 23% eller 38,2% niveauet derefter begynder at genoptage den tidligere trend, bør man forvente en meget stærk breakout i opadgående retning. Grunden til jeg præsentere dette i både logik er at vise, at du kan udtrække oplysninger fra disse niveauer i mange mode afhængigt af tilgængelige oplysninger. Nogle gange er det vanskeligt at måle den tendens styrken tidligt under retracement, men når retracement er bekræftet, kan du få indsigt i, hvor tendensen vil stå i spidsen næste. Den generelle regel er, at jo dybere retracement, jo svagere genoptagelse af tidligere tendens.

Heldigvis, på grund af den fraktale karakter af den flydende marked, kan denne anvendelse af Fibonacci retracement anvendes på alle tidsrammer (minut - årligt). Den eneste forskel, når den anvendes, er det niveau af tillid eller sandsynlighed for markedet faktisk opfører sig som forventet. Den generelle regel er, at højere tidsrammer er mere tilbøjelige til at reagere på Fibonacci retracement niveauer i forhold til lavere tidsrammer. Dette skyldes primært det faktum, at lavere tidsrammer er mere tilbøjelige til kortsigtede tendens ændringer såsom nyheder, økonomiske udgivelser, og globale begivenheder.

Jeg håber, du fandt denne artikel informativ.