torsdag den 27. marts 2014

Aktiehandel værktøjer og teknikker


 Tekniske analytikere gøre brug af diagrammer til at vise historien om prisen indsats for en bestemt bestand , for bedst vurdere den sandsynlige retning for fremtidige bevægelser. Den tekniske analytiker har mange værktøjer til deres rådighed , som enten direkte eller indirekte , der stammer fra aktiekursen . Den tekniske analytiker benytter disse indikatorer til at støtte deres beslutning om, når at komme ind, eller afslutte en handel , baseret på hvilken type lejlighed , de forsøger at udnytte. For teknisk analytiker , er der tre hovedtyper af handel muligheder :

1. . Trend handel ;

2 . Break- out handel og

3 . Tilbageførsel handel.

Trend handel er den mest almindelige og mest intuitive tilgang til handelsmarkedet. Ideen om handel tendens er at indtaste en handel i et veletableret optrend , rider på ryggen af ​​stigende priser, og lukke før tendensen kommer til en ende. Trend handel er ikke om at forsøge at fange alle optrend , men snarere en betragtelig del . Filosofien om handel tendens er bedst husket ved hjælp af følgende analogi :

Når man spiser middag , er det bedre at have mange små portioner og være tilfredse , end at forsøge at passe det hele i én mundfuld og choker .

Trend handel virker bedre på markeder , som faktisk Trendvisning . Selv åbenlyse, kan de erhvervsdrivende ofte forsøge at anvende handel teknikker , som ikke egner sig til den aktuelle handel miljø og markedsstemning . Indtastning holdninger baseret på trend handel signaler i en ikke- Trendvisning eller lidt bearish marked vil være bestemt for fiasko. Som en tommelfingerregel , hvis en bestand er handel under sin 150 -dages glidende gennemsnit , så bestanden er mere end sandsynligt i en langsigtet nedtrend tilstand. Hvis det ligger under dets 21-dages glidende gennemsnit , så bestanden er mere end sandsynligt i en kortsigtet nedtrend tilstand. Som en tendens forhandler, foretrækkes det, at prisen handling er begge ovenstående gennemsnit 21 dage og 150 dage bevægelse.

Et koncept ofte overset af de handlende er opbakning markedet. For at bekræfte , at en bestand er Trendvisning stærkt , og med opbakning fra markedet, skal indrejse signaler forekommer på relativt tunge volumen. I virkeligheden, i almindelighed alle prisforhøjelser inden tendensen bør ledsages af tunge volumen . Dette kan kvantificeres ved hjælp af den 50-dages volumen glidende gennemsnit , såvel som 5- dages glidende gennemsnit . Det er at foretrække at have den mængde Stock handles for en bestemt virksomhed over sin 50 -dages glidende gennemsnit , samt 5- dages glidende gennemsnit over 50-dages glidende gennemsnit.

Typer af indikatorer almindeligt anvendte i handel tendenser er :

  ADX ;

  På Balance Volume ( OBV ) ;

  Flere glidende gennemsnit ( MMAS );

  Relative Strength Index (RSI ), og

  Pris Oscillator .

Et break-out handel udvikler sig efter en bestand har oplevet en pause i trend aktivitet ( dvs. perioder konsolidering , ophobning eller andre lignende ikke - trend pris aktivitet). Når prisen bryder væk fra denne periode af ikke - trend aktivitet , opstår muligheden for en break-out handel. Som en generel regel , jo længere passivitet (den tid , hvor en aktiekurs flad -linjer ) , jo større reaktion ( jo større prisændringer når periode med inaktivitet udløber ) . Break-out fag er en favorit blandt dem, der er i stand til at genkende muligheden, da de præsenterer høj sandsynlighed handler på en lav risiko.

Typer af indikatorer almindeligt anvendte i handel break-outs er:

  Bollinger bands ;

  OBV ;

  Glidende gennemsnit konvergens - divergens ( MACD ), og

  Stokastisk Oscillator .

Tilbageførsel handler kan ligne til at bryde ud fag, men dette er grundlæggende forskelle. I et break-out handel , pris aktivitet boder midlertidigt , før de eksploderer i en bestemt retning . Tilbageførsel handler , som navnet antyder , indebærer en fuldstændig vending fra én retning tendens til det modsatte . Det vil sige, prisen handling vender tendens retning uden en periode med konsolidering , ophobning eller nogen indlysende periode uden trend aktivitet. Tilbageførsel optræder hyppigst efter der har været en kraftig nedadgående rally i pris handling - i en blind panik på markedet brutalt driver priserne nedad kun til at indse , at bestanden i processen er blevet drastisk undervurderet. Dette giver mulighed for at købe et lager til en stærkt nedsat pris , og markedet opfører sig i overensstemmelse hermed.

Denne handel lejlighed præsenterer de mest mængden af ​​risiko, men kan også producere den største mængde gevinst for indberetningen erhvervsdrivende. Traders udkig efter disse muligheder skal være på vagt over for den " død kat bounce ", hvor bestande kan rebound efter et markant lavpunkt giver indikation af en tilbageførsel handel , kun at pludselig løber tør for momentum og fortsætte nedad styrtdykke . Marked støtte skal overvåges omhyggeligt for denne type handel.

Typer af indikatorer almindeligt anvendte i handel break-outs er:

  Tendens linjer ;

  OBV ;

  Count -back indrejse

  MACD ;

  Bollinger bands ;

  RSI , og

  Stokastisk Oscillator .

Eftersom handel tendens er den mest basale form for strategi til rådighed for den tekniske analytiker , er det ofte anbefales , at denne form gennemføres for nye virksomheder til markedet. Når tilliden er blevet bygget og den erhvervsdrivende er blevet en succes ved hjælp af denne form for handel , landmåling for break-out handler kan følge . Tilbageførsel handel præsenterer det sværest , og skal foretages sidst .