søndag den 21. juli 2013

Når Er Day Trading Skatter Gældende?


 Folk ser på bearbejdning af aktiemarkederne og sige, at det er en vidunderlig verden, som den er i stand til at gøre dig rig natten. Det er bare et spørgsmål om at sætte dine penge på det rigtige sted og det rigtige tidspunkt, og også være i stand til at trække sig ud af aktiemarkedet på det rigtige tidspunkt. Men det er ikke enden på historien. Du har de skatter, der hjælper regeringen til at tjene penge så godt.

Så du ender med at betale skat, hver gang du bestiller en fortjeneste. Du skal også tage i betragtning, at de daytrading skatter er den mest effektive måde for regeringen at få sine selvangivelser. Men hvis du vil være i stand til at købe og sælge aktier på samme dag, så afgiften på det, der kaldes som kapitalgevinst ikke finder anvendelse. Volatiliteten, der vises med et flertal af dagen aktiehandel gør skattesystemet anvendelighed virkelig udfordrende at vurdere nogle gange, og du bør være i stand til at kompensere for tabt terræn. Daytrading skatter kan enten være kort sigt Kapitalvindingsskat eller langsigtede Kapitalvindingsskat.

Forskellige lande følger forskellige handelssystemer skattemæssige planer. Visse lande som Brasilien har en afgift på 15%, mens på samme tid, du har lande som Belize, som ikke har nogen skat konsekvenser overhovedet på kapitalgevinster. Canada kan betegnes som et af de lande med høje daytrading skatter. Den pålægger tæt på 50% af de samlede kursgevinster som skatter. Nogle blomstrende økonomier som Kina pålægge en dag for handel skat området 25%, hvis du er bosiddende, og op til 15%, hvis du ikke er bosiddende i Kina. Men det er også klart, at der er forskellige beskatning lovgivninger i forskellige lande, hvad der kan anses for skattepligtig indkomst for aktiehandel. For eksempel i USA, hvis du holder nogen bestand mulighed for mere end et år er det obligatorisk at betale daytrading skatter.

Der er en række metoder og midler, som visse lande er kommet op med for at sikre, at du kan udskyde den betalende af disse daytrading afgifter. Tag for eksempel USA. Du vil skulle betale skat kun for den fortjeneste, du har foretaget fra enhver kapitalinvesteringer. Så hvis du har lavet et overskud på $ 5.000, er du nødt til at betale skat kun på dette beløb selvom du måske har en højere investerede beløb.

Så tager dette i betragtning, mange investorer og handlende sælger alle de aktieoptioner, som de mener, der ikke vil være i stand til at opnå en fortjeneste og dermed sikre, at de ikke behøver at betale nogen daytrading skatter. En anden vej ud er ved at omdirigere kursgevinsten midler til en form for velgørenhed. På denne måde har det ikke at komme under regi af dagen handel skatter.

Daytrading skatter skabe en stærkere kontrol for at sikre, at misbrug af midler og overskud, at enhver aktiemarkedet genererer.