søndag den 21. juli 2013

E-Mini Trading: Forståelse Grådighed og frygt


 Der er en bred vifte af stilarter og teknikker til at handle med e-mini kontrakter, nogle er meget gode og andre kan være en smule mangler. Den ene emne, jeg konsekvent ser udeladt fra de fleste handel kurser er en vægt på de psykologiske aspekter af e-mini handel. Jeg taler ikke om nogen dyb psykoanalyse her, men et lemfældigt analyse af din egen reaktion på ugunstige og euforisk situationer er afgørende.

Enhver, der har observeret rænkespil på Wall Street i løbet af de seneste fem år, kan sikkert forstå niveauet af grådighed denne gruppe af individer besidder. Jeg vil skåne læseren nogle af de grusomheder begået af de store investment banking bekymringer, men deres ønske om at tjene astronomiske overskud i det pant virksomhed, uanset resultatet på økonomien, sætter dem i en klasse for grådighed, der er uden sidestykke.

På den anden ende af spektret ligger den lille e-mini erhvervsdrivende. Den lille erhvervsdrivende er under langt større pres i hans eller hendes handel, end de større, godt kapitaliseret erhvervsdrivende. Den lille e-mini erhvervsdrivende ikke har den luksus ubegrænset tid til at lade hans eller hendes handel udvikle sig. Det er sagt, den lille erhvervsdrivende er altid "på uret" så at sige, når han eller hun træder ind i en handel. Da de fleste små forhandlere anvender rimeligt stramme stop-loss mål, en negativ bevægelse i modsat retning af deres påtænkte handel skaber frygt. Denne frygt ofte driver små e-mini handlende for tidligt ud af deres position i håb om at redde deres dyrebare futures saldo. Og med god grund, de småhandlende ikke er i stand til at pådrage sig store tab på en regelmæssig basis. Endvidere flere store tab i træk skaber en atmosfære af frygt-baserede handel, der er næsten lammende for de fleste erhvervsdrivende. Det er min opfattelse, at de fleste små erhvervsdrivende handel alt for snævre stopper og ofte de afslutte ud af handler tidligt eller få stoppet før handlen kan udvikle sig.

På den anden side er der en erhvervsdrivende, der har sammensat et oplag på tre eller fire monster handler og føles uovervindelig. Det er eufori, og jeg har set handlende mister store summer, efter at de har foretaget tre eller fire udestående handler. Euphoria er en forræderisk følelse, fordi der er en generel følelse af velvære, og en e-mini erhvervsdrivende kan komme til at tro, at enhver handel han hun vælger at indtaste vil være en vinder, uanset sandsynligheden for handelen at blive en succes . Mange handlende i en euforisk tilstand, og spild af deres gevinster unødigt.

Frygt og grådighed er de drivende følelser i det lille e-mini erhvervsdrivendes psykologiske makeup. At være en succesfuld forhandler man skal erobre disse to følelser, og ikke lade dem styre du handler. De fleste succesfulde virksomheder har en standard penge forvaltning teknik, en standard handel teknik, og uanset om de har tabt penge eller gøres penge, de stædigt holde fast med deres teknik. Som en erhvervsdrivende, kan jeg fortælle dig, at jeg har lært at håndtere frygt og grådighed i høj grad, men det er en kamp. Jeg stadig opleve disse følelser i beskrivelserne ovenfor forskellen mellem konsekvente handlende ikke panik, når du føler den følelse af frygt, og ikke tro, du kan gå på vandet, når du føler de følelser af eufori.

Næste gang du handler, lægge vægt på din følelsesmæssige tilstand og af den potentielle frygt for, at du oplever, hvis en handel bevæger sig mod din position, og euforien snor sammen til fem gode handler.

Så giv frygt og grådighed nogle overvejelser og holde fast i din penge forvaltning og handel teknik, lære at fjerne frygt og grådighed fra din handel handlinger. Jeg er ikke udlede, at vi alle ikke oplever frygt og grådighed, og nogle af os har lært ikke at handle på disse følelser selv. Lær at overvinde frygt og grådighed, og du vil se en markant forbedring i din handel konsistens.