søndag den 21. juli 2013

Evaluering Small Cap selskaber for Investment


 De fleste af os har en lille del af vores portefølje, at vi er aggressive med. Small cap selskaber kan være en god del af en aggressiv portefølje, især når mid og store cap selskaber synes overvurderede. Aktiekurserne i disse virksomheder er generelt mere volatile og kan tilbyde investor højere afkast. Desværre er denne mulighed for højere afkast kombineret med større risiko. Tage sig tid til at vurdere en virksomheds forretningsplan, regnskaber, og ledelsesteam kan hjælpe dig med at maksimere din risiko / belønning forholdet, når de investerer i mindre virksomheder.

De fleste investorer antage, at enhver børsnoteret selskab vil have en levedygtig forretningsplan. Gør denne "antagelse" har ført til det samlede tab af mange investorers hovedstolen i small cap selskaber. For at være en succes, de fleste små cap selskaber er nødt til at levere et produkt, som udfylder et behov på et nichemarked, som de kan trives i. Forsøger at direkte tage på den etablerede industri leder, der har brand awareness, en stor marketing budget og en enorme distributionsnet for sine produkter er en opskrift på katastrofe. Sørg for, at enhver lille virksomhed, du investerer i har identificeret sin potentielle kunde, og kan give en omkostningseffektiv produkt, som kunden enten ønsker eller behov til en pris, der vil gøre det muligt for virksomheden at profit.

Før du køber nogen bestand, er det bydende nødvendigt at gennemgå dette selskabs årsregnskab. Det er umuligt at vurdere en virksomhed og bestemme et mål pris per aktie på sit lager uden at undersøge en virksomheds resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse. Når tilgængelig, bør den seneste kvartalsvise og årlige konference opkald også blive lyttet til. De fleste virksomheder vil give et link til disse Konferencen opfordrer investor relations dele af deres hjemmeside. Når vi beskæftiger os med small cap selskaber, bør man være meget opmærksom på kontanter på hånden, at selskabet har. Når vi beskæftiger os med virksomheder, der endnu ikke rentable, mængden af ​​kontanter på balancen bliver endnu vigtigere. Som en tommelfingerregel (med medicinsk eller mineselskaber er mulige undtagelser), bør du aldrig købe aktier i en urentabel virksomhed, der har lidt eller ingen penge, eller en stor mængde af gæld. Disse virksomheder vil blive tvunget til at hæve penge i fremtiden, som regel i form af en egenkapital privat placering, og med rabat til den aktuelle markedspris. Hvis du stadig er insisterende på at købe nogle aktier, kan det være en god ide at ringe til virksomheden og se om du kan deltage i enhver potentiel privat placering, hvor du kan erhverve aktier til en nedsat pris på markedet.

Den vigtigste komponent i enhver lille cap selskab er deres ledelse. Den største af produkter kan nemt mislykkes med en dårlig ledelse, mens jeg har set virksomheder med middelmådige produkter trives med en stærk ledelse. Tilbring lidt tid og forskning baggrund og historie CEO og CFO. Du vil opleve, at deres track record for succes eller fiasko er meget tilbøjelige til at gentage sig selv. Eventuelle virksomheder med ledergrupper, der har en historie af retssager, bør undgås, da en retssag kan være død slag til small cap selskaber.

Mest garvede investorer i small cap selskaber vil have en track record for nogle ekstraordinære gevinster og tab. De, der har problemer med at stomaching downside volatilitet bør undgå dem helt. Investering i kapitæler kræver god dømmekraft og erfaring. Desværre er der mange investorer får mest erfaring fra deres dårlige domme fra fortiden. Bruge tid på at evaluere selskaber, før du investerer i dem er kritisk, især når der beskæftiger sig med kapitæler.