tirsdag den 20. august 2013

Sådan Bliv en disciplineret Trader


 For at få succes på aktiemarkedet du nødt til at være disciplineret. Hvis du er en privat investor, du har brug for en masse selvdisciplin da du ikke er direkte ansvarlig over for nogen for dine handlinger. Elbert Hubbard definerede selvdisciplin, "evnen til at gøre dig selv gøre, hvad du skal gøre, når du bør gøre det, uanset om du har lyst til det eller ej." Som en erhvervsdrivende, du bør gøre, hvad der er rigtigt og ikke forsøge at tage genveje. Der er ingen genveje til succes.

Her er nogle ting, du kan gøre i retning af at blive mere selvdisciplin.

 

  Bestem mængden af ​​tid, du ønsker at afsætte til handel og holde sig til det. Det er vigtigt, fra starten, at du beslutter dig om den tid, du ønsker at afsætte til handel. Det kunne være 1 time dagligt, 2 timer om dagen, eller endda 1 time om ugen. Du skal også prøve dit bedste for at holde sig til den tildelte tid. Handel kan være meget vanedannende, og du må ikke tillade den at overtage din live.

  Følg altid din plan. Der er en populær talemåde, "ikke at planlægge planlægger at mislykkes". Du er nødt til at have en handel plan, og du har brug for at holde fast i din plan. At have en handel plan hjælper med at fjerne impulskøb / handel. En plan vil også tjene som en guide til at afslutte, hvis din handel ikke går efter planen.

  Hold en handel tidsskrift. Du er nødt til at holde styr på alle dine handler. Dine optegnelser bør angive dine grunde til at købe eller sælge, dine tanker på det tidspunkt, dine grunde til at lukke din position og om du var rigtigt eller forkert.

  Brug altid stop-tab. Du bør altid beskytte dine handler med en stop loss. Dette er absolut nødvendigt, hvis du handler på deltid, og du ikke overvåge markedet hele dagen lang. Det hjælper også til at reducere dit stressniveau, som du kender i forvejen, hvor meget er du sandsynligvis tab, hvis handelen ikke går i din favør.

  Slippe af med dårlige vaner. Intet er mere magtfulde end vane. Vi er slaver af vores egne vaner. For at lykkes i handel du har brug for at beskæftige sig med dårlige vaner såsom impulsiv handel, ubeslutsomhed, manglende organisering mv

 

 Udvikling af din Trading Plan

"Skriv den vision, og gøre det klart på tabletter, at han kan løbe som læser det" Bibelen, Habakkuk 2 v 2

Som man siger, ikke at planlægge planlægger at mislykkes, er det absolut nødvendigt, at du har en handel plan. Din handel plan er som en køreplan. Det minder dig om, hvad du satte sig for at opnå, og hvordan du agter at opnå det. Trading uden en plan er som fastlægger på en rejse uden at kende din destination, og hvordan man kommer dertil.

Din plan skal indeholde følgende;

 

  Hvilke markeder / aktier er du dækker? Det er helt afgørende, at man ikke forsøge at dække alt for mange markeder, sektorer eller aktier. Som tiden går du ville finde ud af, at du kan gøre en masse flere penge ved at fokusere på et lille antal virksomheder eller markeder end at forsøge at følge alt på markedet. Ifølge Warren Buffet "Hvis du har et harem af 40 kvinder, du aldrig kommer til at kende nogen af ​​dem meget godt."

  Hvilken tidsramme er du fokuserer på? Din handel planen bør indeholde hvad tid rammer, du fokuserer på. Hvis du er handel deltid, bør du fokusere på swing handel eller position handel snarere end dag handel. Du bør også studere daglige diagrammer og ugentlige diagrammer snarere end intradag diagrammer.

  Hvad vil udløse dine indtastninger og udgange? Din handel planen skal også angive, hvad der ville udløse dine ind-og udgange, fx glidende gennemsnit crossover, nye high, RSI bevæger over 50, etc.