mandag den 2. september 2013

ETX Capital anmeldelse


 ETX Capital er et førende britisk baserede spread betting firma, der er ejet af LSE opført Monicor. Virksomheden har en række år i erfaring i at yde førsteklasses service til sine kunder og har et godt afrundet platform. Denne anmeldelse til formål at fremhæve de ting for folk at se ud for, når du bruger den.

Den platform, som ETX Capital har produceret er så godt som alle andre på markedet. Design klogt det er temmelig meget fejlfri og det meget fryd for øjet faktisk. Det er brugervenligt, som er godt for mennesker med alle niveauer af erfaring og i modsætning til nogle af de andre førende platforme, er det meget stabilt. Det er meget sjældent, at du har nogen problemer overhovedet eller høre om nogen andre, der har problemer

En af de gode ting ved ETX der vil gavne især dem, der bliver brugt til at sprede væddemål, er de lave minimumskrav stakes det har på mange af sine markeder. For eksempel kan olien handles på kun 50p et punkt, som betyder selv dem med begrænsede midler har adgang til de mere spændende, hvis ikke turbulent markeder. De fleste andre virksomheder kræver et minimum af £ 2 på olie og de mere risikofyldte markeder.

ETX er også en af ​​de få virksomheder, der tilbyder nye kunder gratis kredit, hvis de gør et tab. Når du har deponeret, du vil være berettiget til at kræve pengene tilbage op til £ 250 i tab (hvis du mister) efter ti arbejdsdage efter åbning af kontoen. Selv hvis du ikke ønsker at åbne en fuldt udbygget handel konto, kan du begynde med at åbne en demo konto, der fungerer på nøjagtig samme måde, men ikke bære risikoen.

ETX Capital er måske min favorit spread betting selskab for en række forskellige årsager. Spændene er stramme og margin krav lille betydning du ikke føler du bliver flået og er i stand til at gøre meget større størrelse indsatser, hvad din saldo ellers ville tillade. Den £ 250 cash back tilbud er en rigtig vinder, og kan bruges til at spekulere på markederne uden at risikere dine egne penge. Det er muligt at placere det hele på olie, og hvis markedet går imod dig, vil du være sikker på den viden, at £ 250 vil blive placeret tilbage til din konto. Øvrigt disse midler kan trækkes tilbage i ryggen konto, når du har dem på din konto.