søndag den 21. juli 2013

Muligheder og fordelene ved handel Them


 Mange mennesker ophold klart af muligheder. De er det ukendte og investeringen samfund virkelig gør almindelige handel offentligheden, at det er ud af det gribe og at de ikke vil være i stand til at få det. De er forkerte. Hvis du handle aktier du kan handle muligheder.

Trading muligheder er enkel nok uden at gå ind til avancerede strategier. Det er virkelig ligesom at købe aktier i bestanden. Du kan købe et opkald eller en put. Opkald er lange positioner og puts er shorts. Hvad du gør, når de køber en option køber mulighed for at købe aktierne til strike-prisen. Strikekursen er de priser, som du har købt option kæde til. At rydde det op jeg vil forklare. Hvis du mener at XYZ selskab kommer til at gå op til $ 89,00, så du køber en option med en strike pris for 89 $. Bestanden er i øjeblikket kun på $ 85. For at du kan få mulighed for at købe aktien til den pris (fordi du tror, ​​at det vil ride endnu højere end $ 89 og du kan stadig købe det på $ 89, selv hvis den stiger til 100 dollars.) Er en præmie. Hver option kontrakt er solgt i 100 aktier. Men præmien er alt hvad du nødt til at dække og provisioner og kontrakt gebyrer. Så for at du kan købe ret til at købe XYZ selskab på $ 89 præmien 100.

Så her er et eksempel. $ 89 strejke præmie er $ 1,00 100 aksjer = 100 dollars. Bestanden flytter, og det gør mulighed kæde. De prisudsving på optioner merpris er, hvor du kan få en fed. Hvis bestanden svæver højere end $ 89 og præmien går til $ 2,50, du har foretaget $ 150 og havde kun at risikere $ 100! Se, hvordan dette kan være en virkelig indbringende måde at tjene penge? Og hvis aktiekursen går ned alt hvad du behøver at gøre, fordi du har ret til ikke pligt til at købe aktierne til strike-prisen, er Lad indstillingen udløbe værdiløs. Ingen skade ingen fejl. Du er begrænset dine tab til $ 100 og maksimeret dine gevinster til, hvad bestanden er i stand til at vinde i den periode. Det er klart, der er mange metoder til handel muligheder og avancerede strategier samt, men der er hundredvis af bøger derude at gå ind i det. Du kan gå ud og købe mange bøger om, hvordan handel, men den bedste måde at lære på er at gøre det. Im ikke sige risiko dine penge, der ville være uansvarligt af mig, du kan, ligesom handel bestande, papir handel oprettet et handelsselskab plan for din optioner handel karriere og teste det. Når du føler dig tryg, så kan du gøre, hvad du ønskede og investere i optioner og få en fed!

Mulighederne er risikabelt, men jeg vil sige mindre risikofyldte derefter handel bestande, fordi du begrænser din risiko og maksimere dine gevinster. Må ikke nogensinde tror, ​​du ikke kan lære, hvad investere verden tænker at være for kompliceret, fordi du kan. Nu gå derude og handle.