mandag den 22. juli 2013

Sådan blev en rentabel Day Trader - 4 Tips


 Begrebet daytrading er ganske enkel. Du køber en bestand lavt med den hensigt at sælge det ud for et resultat før slutningen af ​​dagen. Og mens det lyder temmelig ligetil, kan det være meget svært for det utrænede erhvervsdrivende. Faktisk 10% af dem, der praktiserer daytrading mindre end er faktisk rentable. Her er et par ting, du kan gøre for at blive en succesfuld dag erhvervsdrivende.

Tip # 4 - Har Balance

Hvis du ønsker at være en rentabel dag erhvervsdrivende skal du have en god balance mellem risiko og belønning. Jo mere du risiko, jo mere du kan vinde, og jo mere du kan tabe. Så sin en tveægget sværd. Det er grunden til at have balance er så kritisk. Brug en handelsstrategi, der har små stop-tab og store profit mål.

Tip # 3 - Begynd Small

Forsøg ikke at gøre for meget for tidligt. Start små og vokse sig større. Dette naturligvis går mod de fleste handelssystemer, som vil fortælle dig at øge din position størrelse, når der er en taber streak. Når det koges ned til det det hele handler om at have en lyd, disciplineret strategi at følge. Denne måde, hvis du oplever tab, som du vil på den måde, vil du være i stand til at hoppe tilbage.

Tip # 2 - Handel Electronic Markets Only

Elektroniske markeder har meget lavere provisioner derefter andre markeder. Det har også øjeblikkelig fylder hvilket er meget vigtigt for din succes. I dag handel virksomhed, er du jo hurtigere ved, at din ordre er blevet fyldt, jo bedre. Du kan derefter tage disse oplysninger og planlægge din exit i overensstemmelse hermed. Placer aldrig en exit rækkefølge, indtil du ved, at dit bidrag ordre er blevet fyldt.

Tip # 1 - Brug Automation For Afslutter

Menneskelige følelser er den førende årsag til daytrading fejl og fejltagelser. Ligegyldigt hvilken vej markedet begynder at bevæge sig, er du nødt til at holde dine følelser i skak, så du kan undgå unødvendige fejl. Den bedste måde at undgå et øjeblik af panik og dårlig beslutningstagning er at sætte dine handler på autopilot med beslag ordrer. Denne måde, når visse ting sker i markedet dine holdninger vil lukke automatisk, og de angivne niveauer.

Disse er 4 enkle tips, som du kan bruge til at blive en rentabel dag erhvervsdrivende. Gør dit hjemmearbejde, så du kan være på forkant med spillet, og du vil være i stand til at blive en succes.