mandag den 2. september 2013

Trading Psykologi Lesson - Impulse Trading


  

 I denne artikel vil vi undersøge begrebet gode og dårlige handler.

 Vi vil bemærke, at gode handler er et resultat af at gøre 'gode handel beslutninger', men desværre stadig kan have 'dårlige resultater ".

 Omvendt dårlige handler er et resultat af at gøre "dårlige beslutninger«, og lejlighedsvis kan faktisk resultere i "gode resultater".

 Den erhvervsdrivendes bedste våben i at bryde formen for de fleste nybegyndere, der mister vælter sig i kontanter på markedet, er kun at fokusere på at gøre gode handler, og bekymrende mindre om gode eller dårlige resultater.

I vores Workshops vi forsøge at levere elevernes strategier, som hjælper med at identificere de bedste handler, der passer til særlige og personlige handel specifikationerne. Vi har en række handelsstrategier, som kan bruges til at høste frugterne fra aktiemarkedet, med hver strategi at bruge en bestemt struktur eller 'setup' at formulere en smart handel. De fleste forhandlere dog ikke har en sådan struktur, og som et resultat, for ofte bukke under for den frygtede 'impuls handel ".

Dette er en høj grad overset begreb i at investere litteratur og henviser til en ustruktureret, ikke-metoden, eller ikke-setup handel.

 Forfalde til Spontanitet

Vi har alle været der!

Du ser på et diagram, se pludselig prisen bevæger sig i den ene eller den anden retning, eller diagrammer kunne danne en kortsigtet mønster, og vi hopper i, før man overvejer risici / afkast, andre åbne positioner, eller et antal af de andre vigtige faktorer, vi skal tænke på, før du indtaster en handel.

Andre gange kan det føles som om vi placerer handel på automatpilot. Du kan endda finde dig selv stirre på en nyåbnet position tænker "Har jeg bare placere det?"

Alle disse vilkår kan opsummeres i én form - den impuls handel.

Impulse handler er dårlige, fordi de udføres uden ordentlig analyse eller metode. Succesrige investorer har en særlig handel metode eller stil, som tjener dem godt, og den impuls handel er en, der er foretaget uden for denne sædvanlige metode. Det er en dårlig handel beslutning, som forårsager en dårlig handel.

Men hvorfor skulle en erhvervsdrivende pludseligt og spontant bryde deres afprøvede og sande handel formel med en impuls handel? Sikkert dette ikke sker for ofte? Nå, desværre dette sker hele tiden - selv om disse transaktioner flyver i ansigtet af årsagen og lærte handel adfærd.

Selv de mest erfarne forhandlere er bukket under for den impuls handel, så hvis du har gjort det selv ikke føler sig for dårligt!

 Hvordan det sker

Hvis det giver ingen mening, hvorfor de handlende bukke under for den impuls handel? Som sædvanligt med de fleste dårlige investerer beslutninger, er der ganske lidt af komplekse psykologi bag det.

I en nøddeskal, når de handlende ofte bukke under for den impuls handel, de har været at holde fast dårlige handler for længe, ​​håber imod al fornuft, at tingene vil 'komme godt ". Situationen forværres, når en erhvervsdrivende bevidst - faktisk villigt - steder en impuls handel, og derefter er nødt til at beskæftige sig med ekstra bagage, når den afholder et tab.

En af de første psykologiske faktorer på spil i impuls handel er, ikke overraskende, risiko.

I modsætning til populær tro, er risikoen ikke nødvendigvis en dårlig ting. Risiko er simpelthen en uundgåelig del af at spille markederne: der er altid risiko ved handler - selv de bedste strukturerede transaktioner. Men i smarte handel er en struktur på plads forud for en transaktion til at rumme risiko. Det vil sige, risikoen er indregnet i setup, så risikoen for tab er accepteret som en procentdel af de forventede resultater. Når et tab opstår i disse situationer, er det ikke på grund af en dårlig / impuls handel og heller ikke en handel psykologi problem - men blot følge af ugunstige markedsvilkår for handelssystemet.

Impulskøb handler, på den anden side, opstår, når risiko er ikke medtaget i beslutningen.

 Risiko og Fear

Psykologien bag tage en impuls handel er enkel: investor tager en risiko, fordi de er drevet af frygt. Der er altid frygt for at miste penge, når man spiller på markedet. Forskellen mellem en god og en dårlig erhvervsdrivende er, at førstnævnte er i stand til at håndtere deres frygt og reducere deres risiko.

En impuls handel opstår, når den erhvervsdrivende opgiver risiko, fordi de er bange for at gå glip af, hvad der ligner en særlig 'vindende' handel. Denne impuls følelser ofte får investoren til at bryde med deres sædvanlige formel og smide deres penge i markedet i håb om »ikke glip af en potentiel gevinst. Men den impuls handel er aldrig en smart én - det er en dårlig én.

Hvis den erhvervsdrivende identificerer en potentiel mulighed, og spontant beslutter de skal have handlen - og så falder til ro og bruger god strategi at gennemføre transaktionen - så er dette ikke længere en impuls handel. Men det den erhvervsdrivende overser et set-up trigger eller nogen form for metode i at gøre handel, har de kastet forsigtighed til vinden og har gennemført en dårlig handel.

 Resultat af Impulse Handel

 Impulse handler typisk ende i en af ​​tre måder:

 

 De dårligt udtænkt impuls handel resulterer i et tab (odds-on resultatet!)

 Den impuls handel resulterer i et tab, men efterfølgende bliver den udløsende faktor for et gyldigt setup. Den erhvervsdrivende ignorerer opsætningen af ​​hensyn til deres tidligere tab og går glip af den næste sejr.

 Den impuls handel, der faktisk vinder. Lejlighedsvis en impuls handel vil arbejde i den erhvervsdrivendes favør. Det er ren og skær lykke!

Fra en anden synsvinkel, men en vindende impuls handel er dårlig held, fordi det styrker udtagning af en dårlig handel simpelthen på grund af et godt resultat.

Et vindende impuls handel vil anspore til mere og under de rette markedsvilkår nogle af disse kan også have gode resultater. Det er en naturlig tendens for de erhvervsdrivende til at fokusere på at vinde resultater - uanset kvaliteten af ​​de afgørelser, som forårsagede dem.

Dette er en særlig farlig situation for de erhvervsdrivende, som alle deres negative handel træk (hvilket ville normalt medføre tab i normale markedsforhold) bliver styrket.

Som man kunne forvente men oftere end ikke, vil dårlige handler foretaget fra dårlige handelsbeslutninger resultere i tab. Når markedet sidst rettigheder selv "og aberration, hvilket tillod nogle dårlige handler at have gode resultater forsvinder, er den erhvervsdrivende tilbage forvirret, hvad der udgør en vellykket strategi og utvivlsomt sygepleje store tab.

Den erhvervsdrivende har undladt at fokusere på kvaliteten af ​​den handel beslutning, men snarere end kvaliteten af ​​resultatet. På denne måde den impuls handel er lidt mere end gambling, fordi gambling er baseret på ren chance mens god handel er baseret på beregning og fornuft. Der er risiko forbundet med både handel og gambling, men i det tidligere, er risikoen indkvarteret og er simpelthen en forventet resultat i en overordnet dokumenteret vindende strategi.

Man skal huske på alle de gange, handel psykologi er en utrolig vigtig del af at oprette en vindende handel karriere.

Hvis man ikke bevare roen, er et par vindende impuls handler vil blive opvejet af de eventuelle miste impuls handler, og forårsage en hel bundt af handel psykologi spørgsmål ned sporet.

 Kurere Impulse Trade Urge

Så hvordan man vide, at de er i risiko for en impuls handel, dvs hvordan man stopper problemet, før det udvikler sig?

Hvis du føler panikagtige om din portefølje eller en potentiel handel, det er det første tegn. Stress vil presse dig ind i regionen af ​​'ufornuft ", og du vil være mere modtagelige for at gøre en dårlig, impuls beslutning.

 Hvis du tror, ​​du kan være i fare for at gøre en impuls handel, så spørg dig selv disse spørgsmål:

 

 Føler du, at du er farende for at komme ind i en handel, hvis du glip af "det?

 Baserer du om at tage denne handel eller ej på en forudgående handel, enten mangler at handel, eller det er et tab?

 Føler du dig syg eller nervøs lige før eller lige efter du har indtastet et handel?

 Har du fokuseret på at gøre en god handel beslutning, der er, er du efter din handel metode?

Hvis svaret er "ja" til de tre første spørgsmål, og 'nej' til det sidste spørgsmål, så er du meget sandsynligt at gøre en impuls handel.

 Gå ikke i panik

Som i alle handel psykologi problemer, er der en løsning - ikke panik. Selvfølgelig er undertrykke panik ikke let. Husk, at panikken kommer, når en fiksering medfører en situation til at virke direr end den faktisk er.

Den bedste måde at undgå panik og ubeslutsomhed er altid at handle baseret på en gennemprøvet handel plan, der klart definerer de betingelser, som du indtaster og forlade markedet, og måske endnu vigtigere, hvor meget af din kapital, du kommer til at risikere på hver handel .

Enhver følelse af skuffelse, som kommer med en taber handel er derfor resultatet af ugunstige forhold på markedet for den handlende handelssystem - ikke den erhvervsdrivende. Når dette er tilfældet, bør du ikke tilskrive selvbebrejdelser og skabe en massiv handel psykologi kompleks.

Du er nødt til at huske, at ikke alle handler vil vinde, og at når du taber penge ved hjælp af en gennemprøvet system, bør du ikke gå i panik. Når du har mistet penge på en ustruktureret, impuls handel men det er på tide at begynde at kigge på din handel psykologi tankegang.

I begge tilfælde holde sig væk fra panik eller det vil styre dit næste træk.

Trading Psykologi er en central del af ud Workshops. Vi vil lære dig de almindelige faldgruber, som fanger ud uerfarne handlende og give dig den tankegang til at tage din handel til næste niveau.