søndag den 20. oktober 2013

3 Fælles Psykologiske fejl E-Mini Traders Forpligte


 Trading e-mini kontrakter er lige så meget en test af følelsesmæssig kontrol i modsætning til intellektuel skarphed. Et af de mest vanskelige begreber til at formidle til nye erhvervsdrivende er det niveau af betydning, at psykologi og følelsesmæssig kontrol spiller i indbringende handel. Det er ikke nok at kende alle de gode handel opsætninger, gode handlende er i fuld kontrol over deres følelser hele løbet af en handelsdag. Tag ikke fejl af det, en travl dag på markederne giver en rutschebane af følelser for enhver erhvervsdrivende at forhandle.

I nogen bestemt rækkefølge, er 3 almindelige psykologiske fejl handlende begår:

1.. Sørg for at du fokuserer udelukkende på, hvor meget du har lavet eller tabt. En af de stærkeste anbefalinger, jeg kunne gøre for erhvervsdrivende, er kun at betragte, hvor mange point de har tjent / tabt det i løbet af handelsdagen. Glem alt om handel i dollars og cents. Når handlende finde sig at have, at en god dag eller en frygtelig dag det har en effekt på, hvordan de handler. Evnen til at fastholde en konsekvent handel stil og handel markering er afgørende, uanset hvor du står i forhold til gevinster og tab.

2.. Hvis du har lavet en dårlig indledende handel, forsøge at komme tilbage til selv penge så hurtigt som muligt. Ingen ønsker at bruge tid på den tabende side af regnskabet, men der er en naturlig fristelse til at forsøge at få dine penge tilbage på én gang. Tag din tid, og stick med høj sandsynlighed opsætninger og de handler, vil blive en succes. På den anden side er der en tendens til at komme tilbage i spillet ved at forsøge at ramme et hjem køre ved at tage det første sæt op, der opstår, om det er en stærk nedsat eller en svag.

3.. Du har lavet flere gode handler og er godt i pengene, så du beslutter at tage en risikabel handel og har en rekord dag. Det er en vane, som jeg personligt slag, og korrekt fremgangsmåde, når du har en god dag er at blive mere konservativ, ikke mere aggressiv. Der var en gang i mit liv, da jeg fik forude jeg tvang mig selv til at stoppe handel for dagen og på grund af min tendens til at ville ramme en "ud af parken." Resultatet af at være for aggressiv, når du er langt foran, er at tage en stor dag, og gøre det til en meget gennemsnitlige dag, eller en taber dag. Uanset om du har en stor dag eller en dårlig dag, holde fast i din handel planen.

Et af de mest oversete aspekter af handel er effekten dine følelser eller psykologiske outlook på dagen har på din handel. Endvidere er de fleste handlende er tilbageholdne med at diskutere psykologiske faktorer og handel. Jeg har aldrig været i stand til fuldt ud at forklare, hvorfor de handlende er tilbageholdende med at diskutere handel psykologi eller bare glip handel psykologi som noget uvæsentligt, men den kloge erhvervsdrivende indser hans eller hendes følelsesmæssige begrænsninger i forhold til handel og gør relevante justeringer.

Sammenfattende har vi understreget betydningen af ​​følelser og psykologiske faktorer i handel. Under forløbet af en rutschebane dag, oplever en erhvervsdrivende en bred vifte af følelser, der kan have en effekt på hans eller hendes handel. Hvorvidt erhvervsdrivende er godt bag eller godt jeg havde i win / tab kolonnen, er det vigtigt at fastholde en konsekvent stil handel og ikke forsøge at overkompensere for en dårlig dag eller bliver for aggressive på en god dag. Bill bemærkede også, at psykologiske faktorer og handel ofte bliver overset eller givet kort proces på grund af en modvilje mod mange virksomheder til at diskutere dette emne. Vær opmærksom på, hvordan du føler, når du handler, men holde fast i din handel planen, og lykkes.