fredag den 28. marts 2014

Nifty Fifty eller SP CNX Korrekt Trading Sense


 Nifty 50 Indledning:

Den Nifty 50 er en liste over bestande , der havde høj vækst og overskud i markedet. Disse er gruppe A- aktier , og disse selskaber er kaldt store cap selskaber. Disse anbefales bestande, der anses for livslang køb og besidder . Nifty er en af ​​de førende indekser i det indiske aktiemarked . Bestandene i Nifty er næsten i stand til at give omkring 50% af den samlede handlede volumen. Det er også indikator for væksten i økonomien.

S & P CNX Indien eller fiks 50 :

Den Nifty 50 er en liste med 50 store hætter noteret på National Stock Exchange i Indien i 1960'erne og 1970'erne. Indien Index Services og Private Ltd er ejeren , der er et resultat af fusionen mellem NSE og CRISIL . Det er Indiens specialiseret virksomhed , der fokuserer på Index. Det har en aftale med Standard & Poors til markedsføring og licensering dermed kaldet S & P CNX Nifty . Nifty lagre tegner omkring 60% af den samlede kursværdi af National Stock Exchange ( NSE) . Indekset er beregnet på baggrund af free float aktier . Navnet på top 4 selskaber i 2010, som viste omkring en tredjedel af vægten i indekset er Reliance Industries, Infosys Technologies , ICICI Bank og Larsen & Turbo.

Den Nifty -indekset i Indien er lavet af Susan Thomas og Ajay shah . I form af daglig omsætning NSE er den største børs i Indien. Den Nifty er hovedindeks af NSE . At handle med smarte aktier skal man være opmærksom på indekset.

At stort set handle i Nifty man have stor kendskab til markedet . Indekset kan stige eller falde det er meget svært at spore den. Simple erhvervsdrivende kan ikke gøre det uden hjælp , og for hjælp, du kan søge efter internet-hjemmesider , NSE indikatorer hjemmesider eller nogen form for lager rådgivningsfirma , som vil give Nifty og aktietip . Mange rådgivende er der i markedet . Hvis du har en støtte, den er bedst for din fortjeneste forstand.