fredag den 28. marts 2014

Range Trading bliver lettere Når du implementerer denne enkle og pålidelig Range Trading strategi


 Range handelsstrategi vil give stor indflydelse på din handel ydeevne som strategien ikke vil komme nemt til dig , at finde eller udvikle en enkel, pålidelig og rentabel rækkevidde handel strategi er din vigtigste opgave forud for at komme ind i valutamarkedet , skal du nogle tid til at få det og vænne sig til det.

Jeg har tænkt mig at præsentere dig en enkel og pålidelig rækkevidde handelsstrategi , som jeg ofte gennemfører for forex handelssystem , specielt til dag handel. At begå dette interval handelsstrategi du nødt til at sørge for, at du besidder en omfattende forståelse på Fibonacci Retracement , Bollinger Bands , Stokastisk Oscillator og pris mønstre . Da dette interval handel strategi er baseret på de tekniske indikatorer og teknikker , kan du finde ud af, at denne strategi er pålidelige, men jeg vil ikke garantere det vil være 100% rentable. Der er ingen perfekt system for handel i verden.

Her er de trin i denne enkle og pålidelige rækkevidde handel strategi :

  Beregn prisintervallet af dagen. Hvis en valuta allerede opnår den gennemsnitlige vifte af de sidste 5 børsdage , vil du sandsynligvis se en god spænder sandsynlighed markedet. Du er nødt til at være klar til at trykke på aftrækkeren .

 Lad markedet gense lidt , som regel en valuta vil spore sin 38,2 % - 50 % fibonacci retracement niveauer af sin tidligere bevægelse. Derfor kan du også se prisen på valuta normalt hits lavere bånd af Bollinger Bands på 15-minutters chart. Du får det punkt her , som du kan se de mulige grænser for den kommende spænder marked. Den nuværende høje eller øvre bånd af Bollinger Bands vil være opadrettede grænse og Fibonacci Retracement eller lavere bånd af Bollinger Bands vil være downside grænse. Grænsen kan bruges til indrejse, udrejse og stop loss niveauer.

 Samtidig kan du se den valuta former en bestemt pris mønster , kunne være en trekant , bullish eller bearish flag eller en anden pris mønster. Bare sørg for mønsteret er konsolidering mønster. Dette vil være en yderligere bekræftelse for denne handelsstrategi.

 Gå nu og fokusere på dine 15 minutters og 5- minutters diagrammer , følg købe eller sælge signaler, der produceres af Stokastiske Oscillator . Det bedste resultat vil komme til dig, når du for eksempel købe en valuta på det tidspunkt Stochastic på begge diagrammer er ved at gå opad og pris har testet sin Fibonacci Retracement og / eller nedre bånd af Bollinger Bands . Udgangen , skal være den øvre grænse som nævnt på punkt 2 .

Jeg oplever god handel med denne enkle og pålidelige rækkevidde handelsstrategi , men du behøver at gøre dit eget hjem arbejder for at opnå den bedste handel setup , fordi din handel mål er muligvis anderledes med mine.