søndag den 20. oktober 2013

CFD-handel: Hvad gør A Day Trader succes?


 Lad os se det i øjnene, ikke alle er skåret ud til at være en scalper eller dag erhvervsdrivende efter alle sidder foran pc'en i timevis studere tal går op og ned kan være krævende. For de fleste forhandlere daytrading er for udfordrende, da det er en høj risiko belønning job og kræver en medium til stor kapital beløb i starten. Den følelse af dagen handel ofte kommer til uerfarne forhandlere, der har evnen til at styre dine følelser er, hvad der adskiller gode handlende fra dårlige. Faktum er, at ikke alle kan være en dag erhvervsdrivende.

Ved behandlingen sind succesfulde CFD handlende vil du finde flere kvaliteter, der kontinuerligt skiller sig ud. Et par af de hyppigste kendetegn er:

Analytisk Mind

Gode ​​CFD dag handlende har analytiske sind, og er i stand til at udføre hurtige beregninger og tænke på deres tæer, skal de være i stand til at spotte tendenser og mønstre uden at tælle på en fancy diagram eller edb-program.

Selvtillid

Alle succesrige CFD dagen handlende er overbeviste, at de er afgørende, i stand til at tænke hurtigt og har ikke tid til usikkerhed eller selvstændig tvivl, da dette er hvad der ofte fører til mangler en række af de bedste køb og salg muligheder for dagen.

Self Belief

Self tro går hånd i hånd med selvtillid, er det vigtigt at tro på dine meninger og køre med dem. Hvis du er ubeslutsom måske CFD daytrading er ikke en hensigtsmæssig karriere for dig.

Disciplin

Alle vindende dag handlende har brug for at have kontrol, når du har en strategi holde sig til det. Når daytrading CFD'er du er i stand til at tabe penge sammen med at tjene penge, da tabene kan føre til en ende på dit erhverv, du har brug for at administrere dine risici ved, hvor at placere dine grænser og stop loss ordrer i overensstemmelse hermed. Når du har mødt dine mål gør, hvad du har planlagt lad ikke grådighed eller panik tage kontrol over dig.

Beslutsomhed

Gode ​​CFD dag handlende tøv ikke, de kører med deres beslutning og købe og sælge, hvad de mener er korrekt, tøven ofte resulterer i glip af gode investerer muligheder.

Passion

Daytrading CFD'er indebærer at blive begejstret for markedet, en kompetent CFD dag erhvervsdrivende aldrig slukker sporing markedet dag ind og dag ud efter information globalt, analysere grafer og kigge på anførelsestegn skærme. Denne alt skal behandles så hurtigt som muligt, dette er naturligvis, hvad der kommer til at give en god dag erhvervsdrivende en kant.

Problemet med manglende

Du kan på ingen måde forvente at vinde på en regelmæssig basis, dette er et motto hver dag erhvervsdrivende skal huske på. Du vil miste på nogle lejligheder og vinde på andre dog, så længe du sørge for, at over tid vil du vinde mere end du taber, du vil være rentable. Hvis du ikke kan acceptere tab derefter CFD daytrading er nok ikke for dig, da alle dygtige dag handlende vil lide tab på et tidspunkt.

Attention

Når daytrading CFD'er skal du omgående analysere tild af data og rapporter med henblik på at nå frem til domme hurtigt og handle hurtigt, alt dette sker i realtid, så du er nødt til at være i stand til koncentrere sig og undgå alle distraktioner i løbet af handelsperioden session.