søndag den 20. oktober 2013

Hvad er fordele og ulemper ved Day Trading?


 Den metode, som du kan lave en hurtig gevinst med en bestand og udledning denne bestand forud for indgåelsen af ​​dagens investere periode kaldes dag handel. Det er også kendt som intradag investere af nogle. Det kan kort beskrives som køb-salg, salg-køb rutine. Du kan derfor generere en indtægt for dig selv alle i en enkelt dag.

Selvom børsen bevæger sig op eller ned, er du ikke bekymret for virksomhedens historie eller andre grundlæggende styrker og svagheder i enhver virksomhed. Du er kun involveret med at gå op og ned af bestanden. En dag erhvervsdrivende er mere optaget af den nuværende salgs-og overvåge dem omhyggeligt for enhver form for pludselige ændringer i værdi i den tid af dagen. Alt du skal afgøre, er, hvordan prognosen går igennem, og hvorvidt bestanden værdi vil forbedre eller falde i den tid af dagen.

Disse slags handel er modsatte af, hvad den tidligere store aktiemarkedet guru har været fortaler gennem årene. Traditionel investering vil ikke længere finde anvendelse. Når man tænker på daytrading, de retningslinjer, der kan have hjulpet dig med at vælge gode bestande tidligere er nu udfordret med forskellige regler. Dette er en helt anden spilleregler og dag handel er et andet dyr til bag.

I jævn fordeling centreret handel er aktier afhængige teknisk evaluering, grundlæggende principper eller insidertips. Alle de strategier, der er brugt til at bestemme bestande, der er passende for traditionelle omkostninger og mængde formularer til at forudsige langsigtede tendenser. Videnskabelig evaluering med grafer er en tilgang for at udnytte omfattende undersøgelse af balancer, markedsføring, placering og andre. Grundlæggende option med forbrugeren styrken af ​​en virksomhed samt dens forventede markedsvækst.

Men disse avancerede evalueringer ikke sikker effektivt for intradag handel. Det skal vurderes af sin egen formåen og holdninger, lagre skal bestemmes i en given tid, som er indtil lukningen af ​​børsen. Dagen erhvervsdrivendes valg af chips, og hvordan graferne engagere sig i forud for udførelsen af ​​handlen. Der er ingen holder ud, indtil den næste dag at få chancen, han har brug for at bevæge sig for at dræbe. Hvis dagen erhvervsdrivende ser en chance, så er det arbejdet med nu, eller det er udslettet. Overskud kan realiseres betydeligt på få minutter. Ting kan dog variere inden for indespærring af dagen, så du enten kan afgøre, om hvis det er øjeblik at erhverve eller sælge.

Intradag-handel er en fremragende metode til at stille midler hurtigt. Og det kan også gøre dig tabe penge. Daytrading kan sammenlignes med gambling, hvor aktiekurserne er afhængige af 90 procent held og 10 procent insider information. Og så dagen handel er ikke for alle mennesker, men hvis du er ejer eller tredje niveau insider med stramme tøjler på virksomheden, måske daytrading kunne muligvis være virkelig velegnet til dig.