søndag den 20. oktober 2013

Hvad vil det komme til at blive en proprietær Day Trader?


 Det er virkelig godt at vide, at dagens marked er gået videre siden forhøjelsen af ​​teknologien især internettet. Individer i dag er i stand til at bruge den virtuelle sky til at indgå forretninger og gøre dette som værende en kilde til at leve. Enhver, der har mestret kunsten at dagen handel ved godt, hvad det betyder at føle markedets bevægelser. De har formået at høj grad øge selv og gøre en kvalitet lever. Vi kalder disse mennesker dag erhvervsdrivende.

Hvordan er markedet spilles? Masser af klasser samt optioner er der, som du behøver at vide, og så en rigtige uddannelse er afgørende. Master terminologier såsom swing erhvervsdrivende. Lær handel teknikker ved blot at deltage i seminarer og lytte til eksperter. Den måde at komme ind og ud så når at gøre det? Præcis hvad er den form for virksomhed en person er nødt til at handle? Hvad er absolut den rette værktøjer og hårde bagværk 1 bør have on-line day trader? Dag erhvervsdrivende kan være en person, der repræsenterer en virksomhed eller alternativt bare gennemføre det af ham selv. Dem, der handler for virksomheder nyde godt af state-of-the-art værktøjer, apparater, samt teknologi. De er i den mest gavnlige position til at handle med hjælp af disse udstyr. De, der er uafhængige dagen handlende kan også konkurrere, når de danner teams til andre uafhængige proprietære erhvervsdrivende. Eller andet, kan de have svært ved at styre præcision og hastighed. Begge disse former for handlende er sælgere og købere.

De køber eller måske sælge aktier. Købe dem er til at betale nogen, der har et niveau to handelsdage evner. De er bare godt eksponeret og vidende, hurtigt samt præcist, til at indgå forretninger, og derefter fungere som din repræsentant. De er gået igennem en masse seminarer og er opmærksomme på den nuværende tendens på markedet. Denne person kan lejes på fuld tid eller måske deltid til at udføre arbejdet for dig. De er professionelle, der har været i branchen med etablerede portefølje. I dag kan du beholde de tjenester af nogen gennem internettet og tilbyde lidt. Der er tusindvis af dem, at du kan vælge fra. De vil hjælpe dig med at vælge om drypper og også dips. Den særlige Udbytte geninvestering planer. Virksomheder giver dig mulighed for at geninvestere optjening af din andel for en anden aktie. Ved hjælp af denne, får du endnu flere aktier. Det er ligesom en roll-over investering. Du behøver ikke fjerne din erhvervsevne endnu geninvestere det igen. Dette er normalt omtales som udbytte investeringsplan.

Denne dag erhvervsdrivende selv beskæftiger sig med valutaer. Swing handlende er godt på denne ene. De kan handel fornemme, hvad der sker med de særlige hitlisterne og hjælpe dig med at vælge, hvornår og hvordan. Lige nu er der mindst 3 former for bevægelser på hitlisterne, hvor handlende Look Up - neutral, bearish og også bullish. Neutral er anerkendt som ustabil alligevel hælder til stigende og fart. Mens bearish er et marked kraft, som har den trend at gå ned. Bullish indikerer markedet dille er på vej op. De mennesker, der er eksperter i proprietary trading forretning for dagen, det er, at arbejdstiden, køb i tilfælde af markedet er på vej ned, blot fordi aktierne er billigere. For eksempel når dollarens vekselkurs, der faktisk når det højeste $ 43 samt styrter til $ 42 så glider længere væk i et 7 dages handel. Vi henviser til dette som trend "bearish".

De fleste prop dag handlende, hvis ikke alle vil købe langt flere dollars og derefter sælge dem, når de går højt igen. Når det går op og derefter overstiger din investering, bør du være forsigtig og vide ca når det er gonna bo der og gøre din beslutning i overensstemmelse hermed. Du bør se nyheder og læse brede ark til at kende problemer. Kort sagt, hvornår de skal lade dem gå, vil sandsynligvis være afhængig af din grådighed, frygt og dom. Holde balancen er en stor lektie at lære. Overflødigt at sige, at der langt flere valutaer, du kan vælge fra lignende pounds, yen, og peso. I dag, pesoen valuta har en god præstation i forhold til andre valutaer i Asien. Det er alt dit ansvar at vide hvorfor.