fredag den 28. marts 2014

Begynder Traders - Hvad du behøver at vide for at lykkes


 Som en nybegynder erhvervsdrivende , du behøver at vide nogle afgørende punkter at være i stand til at handle med succes .

   Handel er ikke en " blive rig hurtig "-ordning . Du har måske hørt historier om dem, der har gjort deres formue i en kort periode . Måske de har , men de har sandsynligvis været at studere, lære og udvikle deres handel i årevis. De kan også have brugt en masse kapital i en handel . Hvis dette ikke er tilfældet, så måske du har hørt dette ' løfte ' fra nogen reklame en system. Alt, hvad jeg har at sige om dette scenarie er - " Hvis det virker for godt til at være sandt, så er det sandsynligvis er . Må ikke gå ind i handel, hvis du tror, ​​handel er en " nem " måde at tjene penge.

  For at få succes i handel du får brug for en god uddannelse. Der er masser af gode undervisere derude , bare sikre, at du gør din forskning . Så lære , lære , lære og lære noget mere . Må ikke sidde fast i lammelse fra analysen , men tiden at lære og praktisere i hele din handel karriere . Markedet er evigt skiftende , så du skal holde op med, hvad der foregår, og finjustere din måde at handle . Når du udvikler et system eller strategi, som du føler er rigtigt for dig , er du nødt til at teste og praksis, indtil du ved, du har tillid til dit system. Back test på en løbende basis .

  Planlæg handel og handel planen. Enhver succesfuld erhvervsdrivende har en handel plan . Denne plan kan være så enkel eller så kompliceret som du ønsker det skal være , så fra din forskning og læring , du bliver nødt til at udvikle en handel plan, der er rigtige for dig. Risikostyring skal være det centrale element i enhver handel plan og bliver nødt til at indarbejde din følelsesmæssige stil , og hvor godt du håndterer stress og hvordan du reagerer under pres.

  Kend dig selv , udvikle dig selv , tillid til dig selv . Forstå dig selv og hvordan du reagerer i visse situationer , at kende og håndtere dine begrænsende overbevisninger og arbejder konsekvent på disse aspekter er den eneste vej frem. Trading har evnen til at fremhæve alle dine ' mangler ' og gøre selv den mindste synes uovervindelige på tidspunkter , og derefter minimere nogen af ​​dine styrker. Få følelsesmæssigt stærke, bliver persistente og belønninger vil komme.

  Passion og kedsomhed - kan de gå sammen? Du kender det gamle ordsprog ' Gør hvad du elsker . " Kan du falde i kærlighed med handel? Hvis der virkelig er nogen aspekt af handel , som du elsker at gøre så måske er det ikke det bedste spil for dig. Bring den lidenskab , men også vide , at din handel behov har begrænset følelsesmæssige udløser , skal du have en plan, som du overholder strengt, og i virkeligheden, vil en mekanisk tilgang giver de største resultater . Ho -hum - det kunne næsten betragtes som kedeligt!

Handlen billede malet over mit virke lidt skrigende , men ved at forstå og konsekvent at udvikle dig selv og have den rigtige handel planen , kan du blive en succes i dette spil.