fredag den 28. marts 2014

Day Trade School : Tips om Day Trade


 At være en dag erhvervsdrivende kræver ekstrem opmærksomhed på detaljer, analytisk tænkning , jern følelser, lange dedikerede timer og evnen til at gøre hvad der er rigtigt , når alle andre siger, du er forkert . At være en succesfuld dag erhvervsdrivende kommer ikke let , men det kan være meget glædeligt og monetarily lukrative. Vælge en dag handel skole kræver, at du forskning grundigt og kommet på en konklusion , der kan lære dig de praktiske grynet er at blive en succesfuld dag erhvervsdrivende .

Der er mange markeder at vælge imellem og starte din handel. Afhængig af din marked vil være dine lektioner fra din dag handel skole . Du kan også ty til uddannelsesprogram eller handel software , der kommer nemt for folk, der er håbefulde udsigter.

Daytrading uddannelse gennem software eller endda daytrading uddannelse gennem formelle dag handel skole kan komme over nogle grundlæggende konklusioner. Her er 10 tips til, hvordan man bliver en succesfuld dag erhvervsdrivende :

  Skill learning: handel altid kræver særlige færdigheder, som erhverves, og ikke arvet . Derfor er du nødt til at vælge selskaber off -line og online, som giver dig de nødvendige færdigheder og træning til at opretholde en meget god forretning.

  Følg en mentor : Hvis du kender nogen, der er virkelig vellykket som en dag erhvervsdrivende , så prøv at forgude ham og se hans bevægelser , mens han handler . Du kan også bede om en formel uddannelse fra den person , fordi praktisk viden er altid bedre end den teoretiske tekst.

  Aldrig låne penge : det er den gyldne regel for handel , fordi hvis du lejer penge og taber , kan du ende i alvorlige problemer . Altid forsøge at handle med de penge, du har råd til at tabe. Trading er en svingende forretning, og nogle dage kan være lige stor , mens andre dage kan være virkelig dårlig. Hvis slemt kommer til værre , kan du miste alle dine penge , men altid tage det som en lærestreg .

  Begynd med ingen penge : du skal altid starte din dag handel med " papir handel ". Det er en praksis i handel , som du kan bruge dine evner , men ikke dine penge. Det er en tillid bygning program , hvor du lærer at spille de bevæger sig, før du kaster i nogle penge.

  Lær af dine handlinger : føre en fortegnelse over dine handlinger og notere ned, hvad der mislykkedes, og hvad der lykkedes. Handel kan altid ses som et spil, og hvert spil har brug for en plan . Derfor er du nødt til at designe dit eget spil plan og spille i overensstemmelse hermed.

  Hold dit lager længere : holde tilbage dit lager længere, hvis du starter fra en karriere. Dette kan være gavnligt og vil give dig en chance for at mærke på markedet uden at have noget pres på dig selv til at sælge dit lager hurtigt.

  Årsag: altid ræsonnere og forstå dine handlinger. Må ikke blindt at følge andre erhvervsdrivende , fordi det tager den rigtige beslutning på det rigtige tidspunkt til at vinde spillet.

Til slut, er du nødt til altid forblive stærke og ikke bekymre sig, fordi i morgen er altid en frisk start. Nogle dage kan føles som spild af tid , men andre kan være yderst indbringende . Derfor, tålmodighed og en god dag handel skole er nøglen til en vellykket dag erhvervsdrivende .