fredag den 28. marts 2014

intradag handel


 En position , der er åben og lukket inden for samme dag . Intradag Trading er ofte kendt som " daytrading " er den handling at købe og sælge et finansielt produkt på samme dag sådan , at alle positioner er lukket, før markedet lukker for handelsdagen.

I simple ord, hvis en "kort" lager , hvilket betyder, at bestanden er solgt som endnu ikke er egne, og derefter købe den tilbage senere på samme dag er også intradag handel . Erhvervsdrivende , der kan tage risici kan arbejde i dag handel. Det ser ud til at være nemmeste og givende, men i intradag-handel skal man være meget hurtig , opmærksom, hurtig og opdateret. Der er visse regler, som kan følges : -

  Må ikke lægge alle dine kapital i en enkelt bestand , snarere handle i fraktioner med lille investering. Fokusere på ét eller to bestande på et tidspunkt .

 Foretag køb & salg strategi , ikke købe blindt.

 Gør kun to position på et tidspunkt , hvis en position lukkes så kan gå til en anden .

 Opdater med aktuelle nyheder og information om marked informationer .

 Se de tidligere resultater af virksomheden og det materiel, som køber.

 se omfanget af denne bestand.

Intradag Trading er stramt reguleret praksis , og man har til at blive opdateret med markedet. konklusion er, at investorer / forhandlere , der ikke har tid til at sidde på computeren under markedet timer ønsker at slippe af med denne stramt reguleret praksis kan benytte sig af nogle gode rådgivende virksomheder . sikkerhedsmeddelelser giver aktietip til intradag som omfatter ind-og udrejse niveauer , stop -loss grænser og mål med rentable margener.