fredag den 28. marts 2014

Option Trading Tutorial - Cash Secured Puts


 I denne mulighed for handel tutorial vil du lære at bruge kontanter sikret puts at generere indtægter.

Kontant sikrede sætter er en fantastisk strategi for nybegyndere at starte ud som en måde at lære option handel. For dem der ikke ved, hvad en kontant sikret put er, det indebærer at sælge en put på en bestand , du ønsker at købe for at samle præmien og / eller reducere dit anskaffelsespris. For eksempel, hvis der er en bestand handel på $ 50 , som du ønsker at købe , kan du sælge for 1 måned put option for $ 1,50 og forlade $ 5.000 i din konto tjener interesse snarere end at købe aktien direkte. Så in 1 måneds tid, hvis bestanden er handel over $ 50, du holder præmien og gentag processen. Du har netop opnået et afkast på 3% på en måned eller 36 % pa

Hvis bestanden er handel under $ 50 på udløb din mulighed vil blive udnyttet , og du vil købe 100 aktier for $ 50, men du stadig holde optionspræmien , som effektivt reducerer dine omkostninger pr aktie til 48,50 dollar .

Anyway, tilbage til den strategi, og hvordan du kan handle det . Lad os antage, at du har $ 10.000 af kapital , og du ønsker at købe 100 aktier i $ 50 lager. I den første måned , sælge dig kun 1 mulighed, som betyder, at hvis du er udøvet du kun behøver at købe 100 aktier. Denne måde kan du ikke have risikeret alle jer kapital højre væk . Som vi så tidligere, hvis bestanden forbliver over $ 50, du holder optionspræmien og har gjort $ 150 eller 1,5 % på din $ 10.000 i en måned. Ja, dette er mindre end 3% , du kunne have gjort , hvis du solgte 2 muligheder , men din risiko var også lavere . Ved ikke at købe alle 200 aktier til én gang, kan du drage fordel af dollar koster i gennemsnit længere nede på linjen.

I måned to , hvis du stadig gerne bestanden til den aktuelle pris , du skriver 1 ny put option . Du fortsætter denne proces , så længe du stadig gerne bestanden og er glade for at eje den.

Forhåbentlig har du haft denne mulighed for handel tutorial.