fredag den 28. marts 2014

Traders - Har du styr på din handel Plan?


 Når du begiver dig ud på en rejse til et sted du aldrig har været før , ville du selv overveje ikke at checke ud et kort eller indstille din GPS?

Jeg håber det ikke.

Hvem har brug for at spilde tid på at få tabt eller går i den forkerte retning? Hvem har brug for den frustration og følelsesmæssige se så for at have dine planer gå galt , fordi du ikke tjekke ting ordentligt, du smed kortet på bagsædet , forlod det derhjemme eller ikke følger den gennemprøvede vej?

Medmindre du er ligesom min bror -in-law . Han og hans dejlige kone er virkelig ikke rejsende, men de besluttede at gå til Australien for første gang . Jeg er ikke sikker på, om den historie, de fortalte mig efter turen var for alvor, men at kende dem , er det sandsynligvis var .

De fløj ind i Brisbane og rørt ned omkring 9 am og ledes væk fra at afhente leje bil. De blev alle sat til at gå , og agenten henkastet spurgte, hvor de var på vej . "Åh Sydney - vi mødes venner til middag på omkring 5 pm " Nå , på dette tidspunkt var det omkring 10:00 .

For dem af jer der ikke kender denne del af verden , Sydney er over 1000 km fra Brisbane ! Agenten bare stirrede på dem og erklærede , "Måske du kan lide at foretage et telefonopkald , før du går - der er ingen måde du vil være i Sydney ved 5 pm , måske skulle du har checket ud et kort! " og fortsatte med at åbne kortet for at vise dem.

Svaret tilbage var "Åh, det ikke se så langt på vores kort !

Hvad kan jeg sige?

Som en erhvervsdrivende af aktier, optioner, forex , råvarer eller enhver anden form for handel , din handel planen er den allervigtigste ting, der er afgørende for din handel succes . Hvis du ikke har en plan, der er blevet udviklet til dig , så du har sat dig op for fiasko . Men før fiasko , vil der være frustration og følelsesmæssig ubalance eller måske vil du ikke miste alle dine penge - du vil bare give op på dine drømme.

For at oprette en virksomhed som profit , så er du nødt til at få reel om handel , og du kan ikke råd til at behandle det som en " hobby ". For dem, der beslutter at have en "lege" med handel - Jeg spørger dig - " Ønsker du at tjene penge ? Hvis du gør, så stop rode rundt og behandle det alvorligt og gøre de ting, der skal gøres , ellers vil du blive bare overdrage dine penge til dem, der behandler handel med den respekt , den fortjener.

 Udvikle dig selv en effektiv skriftlig handel planen og gøre, hvad det tager at holde sig til planen.

Der er mange måder at sætte sammen din plan , men den skal være specifik for dig, din handel stil , din livsstil og din følelsesmæssige stil. Forstå dig selv og hvad der gør dig kryds . Identificer de personlige ' most ' for handel, såsom vedholdenhed , konsistens og disciplin og udvikle disse vaner. Hvis du kæmper i nogen af ​​disse områder , få hjælp .

 Den bedste investering nogen kan gøre , er i sig selv , og det var aldrig sandere end for den erhvervsdrivende.

Nu får udvikle planen. Hvis du ikke er sikker på , hvad der skal løses i din plan, kigge efter den rigtige hjælp.