fredag den 28. marts 2014

Options Trading Strategies - Sådan bruges Beskyttende Sætter Vs Stop Loss Protection


 Køb beskyttende puts på Exchange Traded Funds er en effektiv måde at kvantificere risiko , et alternativ til at bruge stop- loss ordrer og en metode til repositionering dig selv på lang sigt bedrifter.

For at købe en beskyttende put skal du fysisk eje aktierne i det underliggende værdipapir for eksempel instituttets og du køber 1 put for hver 100 aktier, du har. Du kan derefter betale for at have ret til at sælge dine aktier til den specifikke strikekurs over en bestemt periode.

I dette eksempel vil vi anvende denne strategi til den fiktive ABC Exchange Traded Fund . I dette eksempel ABC er handel på 15,00 dollar en aktie. Gennem din analyse , er du forudse markedet ABC lagrene er i at udføre meget godt i de næste 4 måneder. Foregribe en potentiel rally så højt som 20,00 dollar prisklasse, vores mål er at deltage i hovedet , mens styring af risikoen for nedsiden.

Når vi ser på de fire måneder 15,00 dollar strejke beskyttende sat, er det beder 1,50 dollar en aktie. Hvis vi køber 1000 aksjer af ABC på $ 15,00 per aktie , ville det koste os $ 15.000. Vi derefter købe 10 puts at forsikre downside risikoen ved investeringen .

Denne $ 1,50 per aktie repræsenterer en upfront 10 % af omkostningerne til beskyttelse . Men uanset hvor ETF handler , har du ret til at sælge det på $ 15,00 aktie over de næste 4 måneder.

Lad os gennemgå fordelene ved at bruge beskyttende puts end stop- loss ordrer . Den første risiko for traditionelle stop- loss ordrer er risikoen for volatilitet i markedet . I dette eksempel , du køber aktier i ABC Exchange Traded Fund og bare bruge en traditionel stop loss ordre uden beskyttende put og piskes ud af markedet ved din egen stop- loss ordre eller hver værst, hvis du oplever en formiddag hul glidning , hvor aktiekursen var faldet natten over til under din nødløsning og din faktiske ordre bliver fyldt på et mindre beløb end din stop loss .

Med en beskyttende put , er der ingen volatilitet stoppe ud risiko du har en garanteret strikekurs exit med den eneste ulempe er den upfront omkostninger til at købe udgifterne til forsikring i form af beskyttende put .

I dette næste eksempel sammenligner vi bruger standard gennemsnittet ned strategi med og uden brug af muligheder.

Traditionelt investorer ved flere aktier til lavere pris markedet til at opveje den højere pris tidligere betalt og reducere de samlede omkostninger per aktie ved at tage gennemsnittet . Brug beskyttende puts som et alternativ til traditionelle gennemsnitsberegning ned du vil sælge dine aktier til put strike-prisen og tilbagekøbe dine aktier til den nye lavere pris.

Så når du køber beskyttende udtrykker det forhindrer , at følelsen af at være fanget i en tabende position og forhindrer dig i at dreje en kortsigtet handel i en langsigtet opbevaring og binde dine kontanter , og det giver dig også kontrollere at repositionere .