fredag den 28. marts 2014

4 daglige ritualer For Trading Succes


 Hvis du er parat til at forpligte sig til at gøre et par små ritualer hver dag, kan det se stærke positive ændringer i din handel resultater og succes på alle områder af dit liv.

Vi kan have konflikt mellem det, vi bevidst vil og hvad vores ubevidste sind anser for at være , hvad vi ønsker eller behov. Reelle forandringer sker på det ubevidste plan , så ved at følge små ritualer hver dag, kan disse ændringer sker hurtigere end gennem nogen andre processer , der beskæftiger sig med kun det bevidste sind .

 taknemmelighed

Være taknemmelig for , hvad der fungerer i dit liv. Tænk over hvert område af dit liv , og skrive ned, hvad du har at være taknemmelig for. Sætter pris på de gode ting om dit helbred , parforhold, handel / karriere og rigdom og alle andre områder, der er vigtige for dig.

Du kan også tage tid ud af din dag, når du kan føle mindre end god og udtrykke taknemmelighed for noget i dit liv. Dette vil altid løfte dit humør .

 Bekræftelser

Skriv et par bekræftelser , der vil styrke hvad du allerede tror eller at ændre nogle af de gamle overbevisninger , der kan dvælende på det ubevidste plan , og kan holde dig tilbage fra at nå de resultater, du ønsker.

Nogle eksempler er:

  "Det er nemt at holde fokus og engageret i alle områder af min handel '

 " Jeg tror, ​​at jeg har hvad det kræver at blive en succes '

 "Jeg ved, at jeg kan gøre noget, som jeg sat mit sind til '

 " Hver dag , og på enhver måde , jeg bliver bedre og bedre"

 visualisering

Luk dig øjne og se i dit sind , et billede af den succesfulde erhvervsdrivende , som du ved, du kan være. Forestil dig, hvad du vil gøre , når du har opnået de ønskede resultater . Se hvad du vil være iført , de steder, du vil gå , og de mennesker, som du vil associere med . Hør , hvad du vil sige , og hvad andre vil sige til dig . Mærk de følelser af succes , af glæde og lykke.

Fungere som hvis og føle de følelser af det hele. Forskning viser, at det gør meget mere effekt, hvis visionen er indhyllet i følelse og positive følelser .

 meditation

Forskning viser også, at meditation kan være den mest kraftfulde vej til at nå dine mål og få de resultater, du ønsker . Der er mange forskellige typer af meditation , der kan praktiseres så gøre din forskning og finde hvad der virker bedst for dig. Du kan opbygge et repertoire af meditationsteknikker, som du bruger , afhængigt af hvordan du føler på det tidspunkt.

Den mest simple er at lukke øjnene og i 15 minutter bare fokusere på din vejrtrækning . Se din åndedrag som det flyder ind og ud og prøve og efterlade nogen tanker uden for dit sind . Hvis de tanker dukker op, så forestille sig dem knyttet til en ballon og lad dem flyde væk . Dybest set bare ikke 'køb ' i dem.

Hvad du ønsker at opnå, er en støjdæmpningsfølsomhed i sindet.

Tag disse værktøjer og begynde at anvende dem i dag. Måske har du ikke bruger alle fire på én gang , men måske prøve en dag , og en anden i morgen, og før du ved af det , vil du have udviklet en kraftfuld vane , der vil ændre dine resultater.