fredag den 28. marts 2014

Hvordan at gøre brug af støtte og modstand To Make Overskud i handel


 Hvis du har været i overensstemmelse med mine artikler ville du allerede har været igennem tidligere tese at lidt rettet de " støtte og modstand " vilkår . Det er grundlaget for de fleste tekniske analyse diagram . Vi skal forsøge at lægge vægt på dem , for at rense luften omkring dens anvendelse i teknisk analyse. For en fuldstændig forståelse af " støtte og modstand " er det bydende nødvendigt at analysere, hvad de er i enkel eller lægge mands sigt . Din ordbog ville beskrive støtte som evnen til at opretholde eller modstå vægt , tryk, stamme, etc- uden at give måde fungere som en prop for noget . Mens modstanden ville blive beskrevet som den handling eller magt til at modstå , modsatrettede eller modstå .

Faktisk i verden af ​​de finansielle markeder , kan disse to illustrationer holder stik i stort omfang , men markedet ville foretrække at mærke det således: Support er det prisniveau, hvor efterspørgslen menes at være stærk nok til at forhindre, at pris fra faldende yderligere. Sammenligner det til ordbogen betydning, prisen er vægten holdes af støtte , og prisen ikke er i stand til at bryde igennem denne støtte. Nu i tilfælde af " Resistance " betragtes som prisniveau, der sælger menes at være stærk nok til at forebygge pris stiger yderligere. Sammenholdt med vores ordbog illustration igen , prisen er den modstand , og markedet er i stand til at trænge ind i push up .

Ifølge grundlæggende støtte og modstand regler , når det momentum er nok til at bryde gennem visse støtte og modstand niveauer , kunne det menes at have held overtrådt niveauerne ovennævnte , enten gennem støtte eller modstandsniveauer og kunne kaldes en breakout. I sådanne tilfælde markedet kan siges at være en i en vis tendens , enten i en op -eller nedadgående tendens . Ved at være i stand til at bestemme disse støtte og modstand niveauer , ville det være muligt at åbne en position i den modsatte retning med den tro, at prisen ikke ville være stærk nok til at trænge igennem de nævnte niveauer.

Hver gang efterspørgslen overstiger eller overvundet forsyning prisen ville blive forhindret i at overtræde støtte. Så også hvis udbuddet overvinder efterspørgsel, prisen ville blive forhindret i at overtræde eller stigende over modstanden. Spørgsmålet er nu ville være, når at købe og når at sælge , den generelle regel er at købe til støtte og sælge til modstand, kun når du er sikker på, at prisen ikke kan bryde gennem niveauerne drøftet. Enten det er din normale lodrette linje for støtte og modstand , eller din tendenslinje typen støtte og modstand , at reglerne forbliver den samme. Altid sikre, at du ikke kører på et vildspor , når du tager en position . Sørg for, at det ikke er en Trendvisning marked, men en række bundet én , at være i stand til at tage sådanne handler , eller du kan ende op på den forkerte side af den tendens.

Når alle disse er på plads, så du er i for en joy ride til succes. Vi ønsker dig vellykket handel oplevelse.