fredag den 28. marts 2014

Stock Assault 2,0 Artificial Intelligence til din portefølje


 Hvis du er som de fleste mennesker , på kort tid, ikke kan sidde foran computerskærmen og se aktiemarkedet hele dagen, Stock Assault kan være lige hvad du leder efter. Endnu bedre, hvis du også kort om penge , betyder det ikke kræver, at du investerer tusindvis af dollars ret off the bat at komme i gang , og hvis du gør , ja , der bare gør din rejse til økonomisk uafhængighed endnu kortere.

Den første ting du bemærker, når du besøger Stock Assault , er deres 60 dage , 100% penge tilbage garanti. For det andet, og sandsynligvis endnu bedre , er deres gratis demo . Jeg ved ikke om dig , men hvis jeg kan prøve noget ud gratis , før jeg køber , det er altid et plus. Demoen giver dig ikke nogen picks, men du kan nyde alle de andre fordele, det har at tilbyde.

Så hvad er Stock Assault ? Det er AI , kunstig intelligens -software, der blev udviklet af et team af 26 dag handlende , der søger det store marked for dig og anbefaler picks for dig . Alt du behøver er en kurtage konto ( online eller fuld service, dit valg) , og enten tage pick eller lade være. Profit mål er mellem 5% -50% . Selvfølgelig ikke alle handler skal opnå denne tilbagevenden , og du kommer til at have den lejlighedsvise taber, men det er, hvordan det går i handel.

Hvad Stock Assault gør, er ser for bestande med volatilitet. Volatilitet betyder bestanden bevæger sig. Ingen bevægelse, kan du lige så godt sætte dine penge i en opsparingskonto, der vil " tjene " dig 1 %.

En anden god ting ved Stock Assault , er, at de handler, du ser , er ikke nødvendigvis de handler, en anden bruger ned ad vejen er at se . Derfor er det ikke ligesom nogle programmer , der kan have tusindvis af mennesker, der forsøger at købe den samme bestand på samme tid . Til sidst, enten har brug for disse programmer at være lukket for nye investorer , eller moderniseret , fordi de professionelle regne ud hvad der foregår, og de ​​vil finde måder at bruge din strategi imod dig.

De værktøjer, der er tilgængelige på Stock Assault er temmelig nice. Indtast en ticker symbol og op popper et diagram af den virksomhed, du kigger på med alle de finansielle oplysninger om selskabet som godt. Sidste pris , prisændringer , 52 uger høj / lav , volumen, p / e , og andre.

Det handler side vises de nyeste picks , sammen med samlede overskud, samlede tab , gennemsnitlige fortjeneste pr handel , gennemsnitlige tab per handel , og meget mere .